六月 052017
 

YW0A4232

休足時間清涼足貼萃取5大芬香精華 (薰衣草、鼠尾草、迷迭香、檸檬、柑橘),散發陣陣幽香。一盒休足時間有3包,每包有六片足貼, 一盒共有18片~

對腳不斷行行企企,肌肉一定會酸軟兼「漲卜卜」,瞓到半夜可能仲抽筋!想對腳回復活力,就要對症下藥! 鐘意日本藥妝的朋友都知道,【Lion休足時間】通常都會放喺藥妝店最當眼的位置,因為呢個足貼連續榮獲日本銷量NO.1,仲紅爆中港台! 到底,呢張足貼有幾巴閉?3樣賣點逐樣數!

1) 高水份凝膠 速效降溫

3
休足時間上有一塊晶瑩剔透嘅水凝膠。呢塊水凝膠含豐富水分子,藉由水份之蒸發作用達到舒適清涼效果。涼浸浸的足貼不單幫助感覺足部放鬆,仲令對腳保濕降!沐浴後敷完一晚對腳輕晒,無晒「緊的的」的感覺,立即回復活力^_^!!!

2) 5大天然花香 煥醒肌力
足貼含豐富薰衣草、鼠尾草、迷迭香、檸檬、柑橘精華,無時無刻為疲倦腳肌注入活力。清新香薰花香散發陣陣幽香,呵護每寸疲累肌肉,好似嘆緊SPA咁舒服!

3)「久企一族」日常保健
休足時間最啱長時間敷貼,好似日日做Massage咁爽!成日企足8個鐘的打工仔,或者旅行血拼一族,好容易腳部肌肉酸痛,仲影響埋心情吧~不如買定一盒休足時間看門口吧!

到底點用先至最好?

42
肌肉酸痛通常都發生喺腳板、腳踝、大腳肚、膝頭後面肌肉,一塊足貼有手掌咁大,可全面覆蓋呢啲酸痛位。

休足時間一盒三包,包裝是密封的,保護足貼的保濕同冷凍效果,所以要用的時候先好剪開個包裝啊。足貼上的水凝膠有清涼功效,想呢種涼浸浸的效果更強勁,記得放包足貼喺雪櫃 (唔好擺係冰格)。

1

話明係「休足」,當然喺休息的時候先用啦~使用前記得沖好涼,抹乾對腳,臨瞓前先敷上足貼。除此之外,如果岩岩做完按摩,想延續舒通活絡的快感,都可以用㗎!!

萬寧、屈巨氏、Sasa及各大藥房,熱賣中!!!

回應

回應

Powered by Facebook Comments

 Posted by on 2017/06/05 at 12:00:16